dimarts, 19 de maig del 2015

El Decàleg del Mag.

Ja en Wenceslau Ciuró, el seu dia, va fer un decàleg;  el Mag Lari va fer la seva versió en el seu llibre " Els secrets del Mag Lari ". Aquesta llista ens pot ajudar per començar a platejar-nos alguna cosa dins aquest món de la màgia on cadascú i té els seu objectiu, jo destacaré el passar-ho bé, tu i els que t'envolten.

Les deu regles d'or que has de complir si et vols dedicar a la màgia:

  1. No s'han d'explicar mai els secrets. Això és una temptació a la que es troben molts mags. Si tots els mags expliquessin els seus secrets, la màgia pedreria tot el seu encant. Desapareixeria el factor sorpresa, que és un dels ingredients de la màgia. 
  2. Un mag ha de tenir seguretat i domini d'ell mateix en tot moment. No hi ha res pitjor que un mag insegur. 
  3. S'ha d'aspirar a la perfecció en tots i cadascun dels jocs de mans que es presentin. No s'hi val a conformar-se a que surtin mitjanament bé, han de sortir a la perfecció, sempre! És molt important aprendre jocs de mans, però només s'han de fer aquells que surtin a la perfecció. No es pot fer a la tarda un joc que has après al matí. Els jocs s'han de practicar, i molt!. La màgia requereix entrenament i molta paciència.
  4. No es pot subestimar al públic i creure que no s'adonaran del "moviment trampós" . És molt millor practicar perquè ningú se n'adoni de res. Els mags anomenem "moviment trampós" aquell que és clau perquè el joc de mans funcioni.
  5. No repetirem cap joc en la mateixa sessió, també desapareixeria el factor sorpresa. 
  6. No cal perdre el temps en detalls inútils. L'important és dedicar-se només en allò que el públic pugui veure. I fer veure bé, a tothom, allò que és important del joc. 
  7. No anunciarem l'efecte del joc, cal sorprendre. 
  8. El millor mag no és aquell que manipula millor o el que sap fer més màgia: el millor mag és qui presenta millor els jocs de mans. 
  9. Afegirem la nostra personalitat a cadascun dels jocs apresos, fent la pròpia versió. 
  10.  Ens divertirem amb la participació del públic, no a costa d'ells.
Pels joves que comenceu, fixeu-vos en tots els detalls i gaudiu de la presentació. No feu el nen petit dient que ja ho sabeu, de ben segur que no tot.
 http://mondelamagia.blogspot.com.es/2013/07/decaleg-del-mag.html
http://cismad.foroactivo.com/t50-decalogo-del-buen-mago-por-alan-bryan
http://www.quierosersanto.com/cmi/index.php?page=9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada